Seksuologie praktijk van den Berg
Seksuologie praktijk van den Berg

Afspraak en kosten

Vanaf 1 maart 2019 ga ik, naast mijn andere functies, tijdelijk in het UMCG werken. Hierdoor zal de tijd die ik heb voor deze praktijk beperkt zijn. Beperkt tot de woensdagavond. De wachttijd kan hierdoor langer dan gebruikelijk zijn. Mocht dat problematisch zijn kan u kijken of mijn collega Gert Vels (www.seksuologiepraktijk-groningen.nl) eerder plek heeft.
 
Een gesprek duurt 55  minuten en kost 90 euro. 

Sinds 2014 wordt de problematiek die op deze site beschreven staat niet meer vergoed in de basisverzekering. Dat betekent dat u de behandeling zelf zal moeten bekostigen.
 
Er is inmiddels een aantal verzekeringen die (een deel van) de kosten vergoeden in een aantal aanvullende pakketten. Het is aan te raden vooraf bij uw eigen verzekering hierover navraag te doen. Daarbij is het verstandig te melden dat ik een arts-seksuoloog ben met een registratie bij de NVVS.
 
U krijgt na het gesprek een factuur mee, indien gewenst kan dit per mail, die u binnen 14 dagen dient te betalen. Bij niet tijdig afzeggen (24 uur van te voren), of niet verschijnen zal de helft van het bedrag in rekening gebracht worden
 
Gesprekken zullen op woensdag kunnen plaatsvinden aan de Hereweg 100, te Groningen.
 
Stuur een mail met uw telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan wordt er contact opgenomen voor het maken van een afspraak.